Tilbud!
,

Filibabba Villads – UV-dragt LS – First Swim – 1 stk. – flere størrelser

Original price was: 350 kr..Current price is: 175 kr..

Opdag Filibabba Villads UV-dragt, der beskytter dit barn mod solen mens de svømmer, og sikrer komfort og stil med slidstærkt materiale og smarte designs.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736400248717195 Kategorier: ,

Filibabba Villads UV-dragt LS – First Swim er den perfekte løsning til at beskytte dit barn mod solens stråler, mens de nyder vandets sjov og leg. Denne vidunderlige UV-dragt forener funktionalitet med en uimodståelig stil, der gør det til et uimodståeligt valg for sommerens eventyr. Med sit moderne design og fokus på komfort kan du være sikker på, at dit barn vil elske at have denne dragt på – både i vandet og på stranden.

Med lange ærmer og korte ben sikrer Villads UV-dragt optimal dækning, hvor solen ofte rammer huden. Det lette og åndbare materiale giver plads til bevægelse, så dit barn kan lege, svømme og plasken uden begrænsninger. Den bløde kvalitet føles behagelig mod huden, så dit barn kan fokusere på det sjove i stedet for ubehag. Takket være det hurtigttørrende stof er vi sikre på, at din lille svømmer vil være klar til næste dykke på et øjeblik.

UV-dragtens elegante design, der fås i flere størrelser, gør det muligt for børn i alle aldre at deltage i sjov og leg under de varme solstråler. Villads-kollektionen fra Filibabba er skabt med inspiration fra naturen og leg, hvilket giver dragtens farver og mønstre liv. Den fås i forskellige farver, hvilket gør det muligt at vælge en dragt, der passer til dit barns personlighed og stil.

Sikkerhed er et centralt element i Filibabbas filosofi, og denne UV-dragt er ingen undtagelse. Den er designet til at give UPF 50+ beskyttelse, hvilket betyder, at dit barn kan lege i solen med minimal risiko for solskader. Med Villads-dragtens beskyttelse kan du trygt lade dit barn udforske stranden, mens du nyder solen uden bekymringer.

Denne UV-dragt er ikke kun praktisk – det er også en investering i dit barns sundhed og velvære. At beskytte deres hud i en tidlig alder sætter standarden for livslang sundhed. Med Filibabba Villads kan du hjælpe dit barn med at skabe skønne minder i solen, samtidig med at du giver dem den beskyttelse, de fortjener.

Gør hver stranddag, svømmetur eller poolparty til noget særligt med Filibabba Villads UV-dragt LS – First Swim. Tag med på eventyr, beskyttelse og stil, og lad dit barn opdage glæden ved vand og sol, alt imens du har ro i sindet. Find den rette størrelse, og lad dit barn træde ind i en verden af sjov under solen med Filibabba – en virksomhed, der sætter både kvalitet og skønhed i fokus.Gør dig klar til en sommer fyldt med leg, latter og uforglemmelige øjeblikke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Filibabba Villads – UV-dragt LS – First Swim – 1 stk. – flere størrelser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.