Tilbud!
,

Filibabba Vilje – UV-dragt LS Rainbow Reef – 1 stk. – flere størrelser

Original price was: 350 kr..Current price is: 262 kr..

Oplev Filibabba UV-dragt i smukke Rainbow Reef farver, der giver beskyttelse mod solen og frihed til leg – perfekt til aktive børn i sommerlandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736400248718243 Kategorier: ,

Udforsk eventyret ved vandet med Filibabba Vilje UV-dragt LS i den smukke Rainbow Reef-design. Denne dragts fortryllende mønster og bløde farver vækker liv i ethvert sommereventyr og sikrer, at dit barn både ser fantastisk ud og føler sig godt tilpas, mens de udforsker strandens skatte eller plasker rundt i poolen.

Designet til at beskytte dit barn mod solens stråler, er denne UV-dragt udstyret med UV50+ beskyttelse, hvilket betyder, at du kan lade dit barn lege frit uden bekymringer om solens skadelige virkninger. De lange ærmer og det fine flæseskørt giver ikke blot en yderligere beskyttelse mod solen, men tilføjer også en legesyg og feminin detalje, som gør dragten til et absolut must-have i sommergarderoben.

Men det er ikke kun stil og beskyttelse, der kendetegner denne UV-dragt. Materialet er blødt og elasticitet, hvilket sikrer, at dit barn kan bevæge sig frit og komfortabelt, uanset om de bygger sandslotte, går på opdagelse i tang eller sprøjter vand mod hinanden. Dragten tørrer hurtigt, hvilket giver endnu mere tid til sjov i solen og minimalt besvær med våde tøjer. Med den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik vil denne UV-dragt med garanti blive din lille venneres favorit til alle sommerens aktiviteter.

Filibabba Vilje UV-dragt fås i flere størrelser, så du kan finde den perfekte pasform til dit barn, uanset alder, hvilket gør den ideel til både små og store eventyrere. Den letteste og mest bekymringsfrie måde at beskytte dit barn mod solens stråler, samtidig med at de ser søde og stilige ud ved vandet. Uanset om det er en dag på stranden, ved swimmingpoolen, eller en weekend i sommerlandet, vil denne dragt gøre enhver udflugt til en uforglemmelig oplevelse.

Vi ved, at forældre ønsker at investere i produkter, der er gode for deres børn. Derfor er Filibabba forpligtet til bæredygtighed og ansvarligt producerede varer. Dragten er fremstillet af materialer, der ikke alene er skånsomme mod huden, men også mod miljøet. Når du vælger Filibabba, vælger du ikke kun kvalitet og beskyttelse, men også en ansvarlig tilgang til mode og børnegarderobe.

Gør dig klar til solrige dage, latter og leg i vandet med Filibabba Vilje UV-dragt LS Rainbow Reef – et uundgåeligt valg for enhver lille solstråle. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Filibabba Vilje – UV-dragt LS Rainbow Reef – 1 stk. – flere størrelser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.