Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grøn/lysegrøn – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Opdag Calypso Shorty våddragt til børn, der sikrer optimal beskyttelse mod UV-stråler og giver fri bevægelse i vandet – perfekt til små eventyrere.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600003574861 Kategorier: ,

Oplev glæden ved leg i vandet med Watery’s Calypso Shorty våddragt, som er designet til at give dit barn den ultimative frihed til at svømme, lege og udforske både bassiner og hav. Denne innovative våddragt er ikke blot et stykke badetøj; det er en pålidelig følgesvend i dit barns vandaktiviteter, designet til at sikre både komfort og beskyttelse.

Calypso Shorty våddragten er skabt med fokus på funktionalitet og komfort. Den korte ærmeløsning og de knælange ben giver dermed optimal bevægelsesfrihed, så dit barn kan bevæge sig ubesværet i vandet. Uanset om det gælder sprøjt og leg med vennerne eller svømmetræning, giver denne dragt en enestående fleksibilitet, der tilpasser sig dit barns hver bevægelse. Det er som at give dem vinger i vandet.

Et andet vigtigt aspekt ved Calypso Shorty er brugen af UV-beskyttende stof. Når solen skinner, er det vigtigt at beskytte huden mod de skadelige stråler, og denne våddragt gør netop det. Med høj UV-beskyttelse kan du trygt lade dit barn lege og svømme i timevis uden bekymringer om solskader. Denne kombination af leg og beskyttelse skaber en ideel oplevelse ved vandet, hvor både børn og forældre kan slappe af og nyde det.

Varmeegenskaberne i dragten betyder, at selv de køligere dage ikke kan stoppe dit barn fra at udforske vandverdenen. Materialet er designet til at holde på kropstemperaturen, så selv når vandet er lidt koldere, kan dit barn lege længere uden at føle sig ubehageligt nedkølet. Dette gør Calypso Shorty til den perfekte ledsager til både sommerens varme dage og de mere blæsende strandbesøg.

Våddragten fås i en frisk grøn og lysegrøn farvekombination, der ikke blot ser stilfuld ud, men også fanger øjet. Det moderne design og de flotte farver vil have enhver lille vandhund til at stråle af selvtillid, mens de hopper rundt i vandet. Når dit barn ifører sig denne våddragt, vil de føle sig som en ægte udforsker, klar til at erobre bølgerne og nyde hvert eneste øjeblik.

Materialet er slidstærkt og hurtigtørrende, hvilket betyder, at efter en sjov dag i vandet kan du let gøre det klar til næste eventyr. Det kræver minimal vedligeholdelse, så I kan bruge mere tid på at lege og mindre tid på at bekymre jer om udstyret.

Watery Calypso Shorty våddragten er mere end blot et køb; det er en investering i sikkerhed, komfort og gode minder. Giv dit barn muligheden for at udforske vandets vidundere på en sjov og tryg måde, samtidig med at de ser godt ud. En våddragt, der vil være med til at skabe uforglemmelige oplevelser ved vandet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grøn/lysegrøn – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.