Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Coral/mørkeblå – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 212 kr..

Oplev Calypso Shorty våddragten til børn, der kombinerer komfort og beskyttelse med UV-filter og fleksibilitet til sjove dage i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600429728412 Kategorier: ,

Opdag en verden af sjov ved vandet med Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty i den skønne farvekombination Coral/mørkeblå. Denne våddragt er ikke bara en almindelig dragt; den er en invitation til eventyr, leg og uforglemmelige stunder i bølgerne. Designet til børn i alderen 1 til 15 år, er Calypso Shorty den perfekte følgesvend til både svømmetræning og leg i poolen, ved stranden eller til vandsport.

Våddragten er tilrettelagt med fokus på både komfort og funktionalitet. Med sit korte ærme og korte ben giver dragten en fantastisk bevægelsesfrihed, så dit barn kan svømme og hoppe uden begrænsninger. Den høje fleksibilitet ved skuldrene er skabt til at understøtte de mest aktive svømmere, og sikrer at intet kommer i vejen for deres glæde ved vandet. Uanset om det er at dykke efter skatte, lege fange med vennerne eller bare plaske rundt i det lave vand, vil Calypso Shorty være det ideelle valg.

Men det er ikke kun det sjove, der er i fokus. Denne våddragt har også fremragende UV-beskyttende egenskaber, hvilket er essentielt for at beskytte dit barns sarte hud mod solens skadelige stråler. Med UV-beskyttelse på højeste niveau kan du trygt overlade dit barn til vandets fortryllende elementer, velvidende at de er beskyttet mod solens intense stråler. Det er en sikkerhed og tryghed, som enhver forælder værdsætter.

Materialerne i Calypso Shorty er nøje udvalgt for at sikre en behagelig pasform. Dragten er lavet af et let og elastisk materiale, der tilpasser sig kroppens bevægelser. Den er hurtigtørrende, hvilket betyder, at dit barn kan komme ud af vandet og straks være klar til leg på land – uden at skulle fryse eller føle sig ubehageligt tilpas. Dragten holder også effektivt på kroppens varme, så selv på køligere dage forbliver dit barn varmt og godt tilpas, mens de nyder deres tid i vandet.

Den livlige farvekombination af coral og mørkeblå står i smuk kontrast til bølgerne og vil uden tvivl gøre dit barn til fokuspunktet på stranden. Watery Calypso Shorty er ikke kun en funktionel våddragt, men også et stilfuldt stykke svømmetøj, der vil sprede glæde og selvtillid hos små svømmere.

Giv dit barn mulighed for at udforske vandet med tillid og komfort. Med Watery UV våddragt – Calypso Shorty vil hver svømmetur blive en ny oplevelse fyldt med leg, læring og uforglemmelige minder, som de vil tage med sig i hjertet, år efter år. Træd ind i en ny verden af vandaktivitet og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Coral/mørkeblå – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.