Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Rød/pink – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Oplev Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty i rød/pink. Beskytter mod solen og giver fleksibilitet, så leg i vandet bliver sjovere.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600481747784 Kategorier: ,

Oplev sommerens sjov og sikkerhed i vandet med den fantastiske Calypso Shorty våddragt til børn fra Watery. Denne innovative svømmedragt er ikke bare et tøjestykke, men et uundgåeligt redskab til aktive børn, der ønsker at udforske havet, søen eller svømmehallen med stil og tryghed.

Designet i en iøjnefaldende rød og pink farvekombination, fanger Calypso Shorty straks opmærksomheden. Den sprudlende farve og sporty look gør det til en fornøjelse for både børn og forældre, men det er ikke kun æstetikken, der er i fokus. Denne våddragt er fremstillet med henblik på maksimal komfort og funktionalitet, hvilket gør den til den ideelle følgesvend for alle små eventyrere.

Calypso Shorty har unikke UV-beskyttende egenskaber, der effektivt skærmer den sarte hud mod solens skadelige stråler. Med en UV-beskyttelse, der er designet til at give en ekstra tryghed under leg i solen, kan børnene frit nyde deres tid på stranden eller ved poolen, mens forældrene kan slappe af med visheden om, at de er beskyttet.

Den korte ærmeløsning og korte ben giver en fantastisk bevægelsesfrihed, hvor børnene kan svømme, lege og dykke uden begrænsninger. Det bløde og strækbare materiale sikrer, at dragtens fleksibilitet ved skuldrene ikke låser bevægelserne, hvilket gør det lettere for de små at bevæge sig ubesværet. Uanset om de sprøjter vand, bygger sandslotte eller udforsker den lille sø, kan de gøre det hele med lethed.

Våddragten har også en praktisk lynlås, der gør det hurtigt og nemt for børnene at tage den af og på. Denne funktionally er essentiel for aktive børn, der konstant er på farten og ønsker at skifte tøj efter en dukkert eller leg.

Calypso Shorty er ikke kun en praktisk løsning til vandaktiviteter; den er også en troskab til bæredygtighed. Watery prioriterer miljøet og anvender materialer, der er både holdbare og ansvarlige, hvilket betyder, at du kan være én med naturen, mens du passer på den.

Med størrelser fra 1 til 15 år, giver Calypso Shorty mulighed for, at både de mindste og de større børn kan finde deres perfekte pasform. Denne alsidighed gør dragtens anvendelse endnu mere værdifuld, da den kan følge barnet i flere år af sjov i vandet.

Uanset om det er en weekend med familien ved kysten, en dag i svømmehallen eller en sommerlejr fyldt med spænding, vil Watery’s Calypso Shorty våddragt være det essentielle udstyr, der kombinerer beskyttelse, komfort og øjeblikke fyldt med glæde. Frigiv barnets indre eventyrer og lad dem dykke ind i en verden af vandleg med stil og sikkerhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Rød/pink – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.