Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Mørkeblå – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 224 kr..

Oplev Calypso Shorty, en let og komfortabel våddragt, der beskytter dit barn mod UV-stråler og holder dem varme i vandet – perfekt til sjov og leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600641020721 Kategorier: ,

Den Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – i mørkeblå farve er den ultimative ledsager til eventyr i vandet. For børn mellem 1 og 15 år er denne våddragt ikke blot en praktisk accessory, men en livsforandrende oplevelse, der åbner op for leg, udforskning og sjove stunder på stranden eller ved svømmehallen.

Forestil dig en varm sommerdag, hvor solens stråler danser over vandet, og dit barn er klar til at dykke ned i eventyret. Med Calypso Shorty-våddragten kan du trygt sende dit barn ud i det, velvidende at de er beskyttet mod både solens skadelige UV-stråler og det kolde vand. Dragten har indbyggede UV-beskyttelsesfaktorer, der hjælper med at holde huden sikker, mens de nyder solen, og dermed giver dig ro i sindet.

Designet med korte ben og ærmer giver denne våddragt en fantastisk mobilitet, så barnet uhindret kan svømme, lege og bevæge sig. Den høje fleksibilitet ved skuldrene sikrer, at der ikke er nogen begrænsninger for de små eventyrere, så de frit kan svømme mod nye horisonter og udforske undervandsverdenens hemmeligheder. Den lette og strækbare neoprenmateriale gør det til en fornøjelse at have på, og den sikrer, at dit barn føler sig godt tilpas, uanset hvor længe dagen varer.

Calypso Shorty-våddragten er ikke kun funktionel, men også stilfuld. Den elegante mørkeblå farve tilføjer et touch af klasse og gør det let at se dit barn blandt bølgerne. Det moderne design sikrer, at dit barn ikke blot ser godt ud, men også føler sig selvsikker, mens de udforsker nye udfordringer i vandet.

Våddragten er også utrolig nem at tage af og på, hvilket gør det til en stressfri oplevelse både før og efter svømmeturen. Den er designet til at modstå slitage fra sand og klor, så du kan være sikker på, at den holder sig pæn og funktionsdygtig sæson efter sæson.

Uanset om det er til en dag ved stranden, poolen eller til svømmetræning, vil Watery Calypso Shorty våddragt være det perfekte valg til at sikre, at dit barn kan nyde vandleg på en sikker og komfortabel måde. Giv dit barn muligheden for at udforske vandets underfundigheder, opleve glæden ved at svømme, og skab minder, der vil vare livet ud. Med Calypso Shorty er udendørs eventyr kun et plask væk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Mørkeblå – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.