Tilbud!
,

Watery UV-trøje til børn – Brandman Kortærmet Rashguard – Pink/lilla – UV-badetøj

Original price was: 265 kr..Current price is: 209 kr..

Giv dit barn beskyttelse mod solen med vores Watery UV-trøje. Komfortabelt design og fashionable farver sikrer både stil og sikkerhed ved vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601215852811 Kategorier: ,

gør bevægelsen fri og uhindret, så dit barn kan lege og udforske uden begrænsninger. Den lyse og livlige pink/lilla farve tilføjer et sjovt og iøjnefaldende element til strandturen eller pooldagen, hvilket gør det let for dig at holde øje med dit barn, samtidig med at det giver dem et stilfuldt og moderne look.

Men det er ikke kun designet, der gør Brandman UV-trøjen til et must-have i dit barns sommergarderobe. Den er også fremstillet af et letvægtsmateriale, der er hurtigtørrende og åndbart, hvilket sikrer, at dit barn forbliver komfortabelt, selv på de varmeste dage. Det bløde stof føles dejligt mod huden og undgår irritation, så legene kan fortsætte uden afbrydelser. Uanset om dit barn bygger sandslotte, svømmer eller spiller bold, vil trøjen holde dem kølige og glade.

En af de mest værdifulde aspekter ved denne UV-trøje er dens indbyggede solbeskyttelse. Med en UV-beskyttelsesfaktor (UPF) på 50+ blokkerer den effektivt skadelige UVA- og UVB-stråler, hvilket giver en ekstra sikkerhed for dit barns sarte hud. Som forælder kan du derfor have ro i sindet, mens dit barn nyder solen, uden at du hele tiden skal bekymre dig om, hvorvidt de har fået nok solcreme på. Denne trøje er perfekt til lange dage på stranden, ved poolen eller bare i haven, hvor solen skinner.

Designet til at passe til alle aktive børns behov, kan denne rashguard bruges både som svømmetøj og som en let t-shirt til udendørs leg. Den kan nemt kombineres med badebukser, shorts eller nederdele for et komplet sommerlook. Den holder også sit flotte udseende efter gentagne vaske, så du kan være sikker på, at den forbliver en del af dit barns garderobe i lang tid.

Brandman UV-trøjen er mere end bare et stykke tøj; det er en investering i dit barns sikkerhed og velvære under solen. Med denne trøje giver du dit barn friheden til at udforske, lege og hygge sig, samtidig med at du beskytter dem mod solens farer. Gør din næste strandtur til en sikker og sjov oplevelse ved at vælge Brandman kortærmede UV-trøje – det perfekte valg til alle små eventyrere. Uanset aktiviteterne, fra svømmeture til leg i sandet, vil denne trøje være et værdifuldt redskab til at sikre, at sjov og sikkerhed går hånd i hånd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV-trøje til børn – Brandman Kortærmet Rashguard – Pink/lilla – UV-badetøj”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.