Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Lilla – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Oplev Calypso Shorty våddragten til børn med UV-beskyttelse og komfort, perfekt til sjove vandaktiviteter i solen og sikre lege i vandet

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601240788818 Kategorier: ,

Med Watery UV-våddragten Calypso Shorty i en livlig lilla farve får du ikke bare et stykke badetøj; du giver dit barn mulighed for at opleve vandets magi på en helt ny måde. Designet specielt til børn i alderen 1 til 15 år, er denne våddragt det ideelle valg for alle små eventyrere, der elsker at lege og udforske i vandet, hvad enten det er ved stranden, i svømmehallen eller ved søen.

Calypso Shorty er mere end blot en svømmedragt. Den er skabt med en kombination af unikke UV-beskyttende egenskaber og termisk varmeisolering, hvilket gør den til et must-have til vandaktiviteter, især i solrige dage. Den beskytter ikke kun mod solens stråler, men holder også kroppen varm, så dit barn trygt kan nyde timevis af sjov i vandet. Uanset om de bygger sandslotte, svømmer efter bolden, eller bare plasker omkring, vil de føle sig komfortable og sikre.

Dragtens høje fleksibilitet ved skuldrene sikrer, at børnene kan bevæge sig frit. Den er designet til at følge kroppens naturlige bevægelser og til at sikre, at de ikke føler sig begrænsede, mens de udforsker. Den korte ærmeløsning og de korte ben giver ekstra komfort og gør det nemmere for dem at tage dragten af og på. Med en lynlås i front bliver det også lettere for børnene selv at få den af og på, hvilket er en stor fordel for selvstændighed og leg.

Dens farverige design gør ikke kun dragten til en fryd for øjet, men den bidrager også til at gøre dit barn let genkendeligt, hvilket er en stor hjælp i travle situationer ved vandet. Med dette søde og stilfulde udseende, vil dit barn føle sig selvsikker og glad, hver gang de hopper i vandet. Samtidig er materialet af høj kvalitet, hvilket sikrer holdbarhed, så den kan tåle slid og sjov i mange sæsoner fremover.

Hvis du ønsker at gøre dit barns vandoplevelser både sikre og underholdende, er Watery Calypso Shorty det optimale valg. Giv dem det bedste udstyr til deres leg i vandet, og gør dem klar til at skabe mindeværdige øjeblikke, der vil vare livet ud. Tag på eventyr og skab uforglemmelige stunder i selskab med denne fantastiske våddragt, som gør vandsjov til en fornøjelse uden bekymringer. Bestil i dag og lad dine børn svømme ud i deres drømme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Lilla – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.