Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grå/sort – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 199 kr..

Oplev Calypso Shorty våddragten til børn – let, fleksibel og beskytter mod både kulde og UV-stråler. Ideel til sjov i vandet hele sommeren.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601606196888 Kategorier: ,

I en verden, hvor leg og eventyr i vandet venter, er det essentielt at sikre, at dit barn er godt beskyttet og komfortabelt. Mød Watery Calypso Shorty – den perfekte våddragt designet til aktive børn, der elsker at dykke ned i legens univers. Med en stilren grå/sort farvekombination kombinerer denne shorty både stil og funktionalitet, hvilket gør den til et uundgåeligt valg til både strandudflugter og poolbesøg.

Denne våddragt er ikke blot et beklædningsstykke; den er en oplevelse. Sammenflettet med både UV-beskyttelse og varmeegenskaber fungerer Calypso Shorty som en livredder en varm sommerdag. Den beskytter dit barn mod solens skadelig UV-stråler, så I kan nyde længere dage ved vandet uden bekymringer. Den intelligente teknologi i stoffet sikrer, at dit barn er dækket uden at føle sig begrænset, hvilket er særligt vigtigt for børn, der ønsker at bevæge sig frit i deres leg.

Konstruktionen af denne våddragt er designet til at tilbyde maksimal bevægelsesfrihed. Den korte ærmeløsning og de korte ben sikrer, at barnet kan svømme og lege uden besvær. Den høje fleksibilitet ved skuldre og arme gør det muligt for selv de mest energiske små at udforske vandet på deres præmisser. Calypso Shorty er designet med børns behov i tankerne, hvilket betyder, at de kan være aktive og deltage i forskellige vandsport uden at føle sig hæmmet.

Men Calypso Shorty er ikke kun praktisk; den er også komfortabel. Det bløde og strækbare materiale tilpasser sig barnets krop og sikrer en tætsiddende, men behagelig pasform. Det betyder, at dit barn kan tilbringe timevis i vandet uden at føle sig ubehageligt til mode. Det er denne kombination af komfort og funktionalitet, der gør denne våddragt til en favorit blandt både børn og forældre.

Calypso Shorty fås i størrelser til børn fra 1 til 15 år, så der er noget for enhver alder og størrelse. Uanset om dit barn er en lille eventyrer i de første legende svømmetag eller en erfaren svømmer, der kan tage på nye dykkerudfordringer, vil denne våddragt være den perfekte følgesvend. Den holdbare kvalitet sikrer, at den vil være klar til at følge dit barn gennem mange sæsoner af sjov og spontane vandlege.

Invester i dit barns sikkerhed og komfort med Watery Calypso Shorty. Giv dem friheden til at opleve vandets glæder, samtidig med at du er tryg ved at vide, at de er beskyttet og godt tilpas. Med denne våddragt starter eventyret lige foran jer – ud i bølgerne, solens varme og latterens glade ekko.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grå/sort – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.