Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Atlantic Turquoise – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Forkæl dit barn med Calypso Shorty våddragt i Atlantic Turquoise – let, UV-beskyttende og komfortabel, perfekt til sjov i vandet hele dagen.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601885798695 Kategorier: ,

Opdag glæden ved vandet med Watery Calypso Shorty våddragten til børn. Denne fantastiske våddragt er designet til at beskytte og varme dit barn, samtidig med at den giver fri bevægelighed i svømmeren. Med et friskt og livligt design i Atlantisk Turkis, vil dit barn helt sikkert skille sig ud, mens de leger og svømmer.

Våddragten er fremstillet med fokus på både funktionalitet og komfort. De korte ærmer og ben giver optimale bevægelsesfrihed, hvilket gør det muligt for dit barn at udfolde sig fuldt ud, uden at føle sig begrænset. Den høje fleksibilitet ved skuldrene sikrer, at dit barn kan svømme, dykke og lege ubesværet, så de kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: at have det sjovt.

Men hvad gør Calypso Shorty ekstra speciel? Det er de unikke UV- og varmeegenskaber, som gør den til den ideelle følgesvend på både strand- og svømmeudflugter. Med et UV-beskyttelsesniveau, der hjælper med at mindske solens skadelige stråler, kan du være tryg ved, at dit barn er beskyttet, mens de nyder solen. Dette er især vigtigt, når man tænker på, hvor hurtigt børn kan blive solbrændte, selv når man er i vandet.

Kombinationen af den lette og hurtigttørrende neopren sikrer, at dit barn forbliver varmt, selv når de dykker ind i de bedste bølger, og den termiske isolering holder dem behagelige i koldere vand. Det betyder færre afbrydelser for opvarmning og mere tid til at lege.

Calypso våddragten er også utrolig nem at tage af og på. Den har en smart lynlåslukning, der giver en tæt pasform, men stadig er let at håndtere for både børn og voksne. Denne funktion gør det muligt for dit barn at klæde sig på uden besvær, så de kan komme hurtigt i vandet og nyde deres tid til legen.

Designet til børn i alderen 1 til 15 år, giver Calypso Shorty mulighed for, at du kan finde den perfekte størrelse til dit barn, uanset deres alder eller størrelse. Dette gør det til en fantastisk investering i deres oplevelse ved vandet, der kan følge dem, mens de vokser og udvikler sig.

Tag svømmeturen til nye højder med Watery Calypso Shorty – den ultimative våddragt til eventyrlystne børn, der ønsker at udforske vandets fortryllende verden med både stil og sikkerhed. Giv dit barn en oplevelse, de aldrig vil glemme, og en våddragt, der vil bringe dem glæde i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Atlantic Turquoise – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.