Tilbud!
,

Villads UV-dragt LS 3-4 år Cool Summer

Original price was: 350 kr..Current price is: 262 kr..

Hold dit barn beskyttet og stilfuldt med Villads UV-dragt – komfortabel, let og designet til solrige dage. Sikre timer ved vandet uden bekymringer

Køb her

Varenummer (SKU): 12157500196485194 Kategorier: ,

Forestil dig en varm, solrig dag, hvor dit barn løber frit omkring, griner og har det sjovt ved stranden eller i svømmehallen. Med Villads UV-dragt LS 3-4 år Cool Summer kan du give dit barn den ultimative beskyttelse mod solens skadelige stråler, så I kan fokusere på det, der virkelig tæller: leg, glæde og uforglemmelige minder. Denne uv-dragt er ikke kun en praktisk løsning, men også et stilfuldt valg, der kombinerer funktionalitet med skønhed.

Designet til børn i alderen 3 til 4 år, er dragten skabt med både komfort og sikkerhed for øje. Den har lange ærmer og korte ben, hvilket sikrer, at så meget af barnets hud som muligt er beskyttet mod solen, alt imens den giver fri bevægelighed til leg og aktivitet. Derudover tilbyder den en imponerende UV 50+ beskyttelse, hvilket betyder, at den blokerer for 98% af de skadelige UVA- og UVB-stråler. Dette giver dig som forælder tryghed, mens dit barn udforsker verden omkring sig.

Materialet er let, åndbart og hurtigtørrende, hvilket gør dragten ideal til både våd- og tørleg. Uanset om dit barn dypper tæerne i vandet eller bygger sandslotte, vil de føle sig godt tilpas og frit bevæge sig. Det bløde stof ikke blot beskytter mod solen; det sikrer også, at dit barn kan lege i flere timer uden at opleve irritation eller ubehag.

Farverne og mønstrene på Villads UV-dragt er designet til at appellere til både børn og forældre. Den livlige og sjove stil gør, at dit barn vil elske at tage drakten på, og du kan nyde at se dem stråle i et outfit, der er både funktionelt og flamboyant. Det er den perfekte kombination af stil og sikkerhed, som gør dagen endnu mere fantastisk.

En anden fantastisk egenskab ved denne UV-dragt er dens holdbarhed. Den er lavet til at modstå leg og slid, så den vil være i stand til at følge dit barn på mange eventyr. Selv efter utallige timer i sol og vand, vil den stadig se lige så god ud som ved første brug. Ved at vælge Villads UV-dragt LS 3-4 år Cool Summer, investerer du ikke kun i dit barns sikkerhed, men også i et produkt, der vil følge dem i mange eventyr fremover.

Gør sommerens udendørsaktiviteter til en leg med Villads, hvor beskyttelse, stil og komfort mødes. Giv dit barn muligheden for at nyde solen uden bekymringer, og skab uforglemmelige minder sammen. En investering i sjov og sikkerhed – det er, hvad Villads UV-dragt handler om.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Villads UV-dragt LS 3-4 år Cool Summer”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.